Povestea noastră a început în vara anului 2012, atunci când, Felicia Voinea, optometrist cu experiență, punea bazele unei afaceri în domeniul medical. „Felicia Optik” a pornit la drum cu speranță și determinare, din dorința de schimbare, progres, diversitate și independență, din plăcerea de a ajuta persoanele cu probleme de vedere și din foarte multă pasiune pentru acest domeniu vast.

 

Știind că succesul nu presupune decât multă muncă, implicare și sacrificii, am debutat încrezătoare și hotărâte că vom onora cu succes toate provocările apărute pe parcurs.

 

Am format o echipă mică, de încredere care să se plieze perfect pe nevoile purtătorilor de ochelari și care să pună în practică toate cunoștințele acumulate la cursurile de specialitate. Și pentru că ne-am dorit calitate și promptitudine, am ales să oferim servicii complete – consultații optometrice, consiliere de specialitate în alegerea lentilelor de corecție și protecție, alegerea ramelor dar și montajul ochelarilor cu ajutorul unei aparaturi de ultimă generație.

 

O relație frumoasă cu clienții noștri înseamnă respect și încredere reciprocă! De aceea noi suntem recunoscători acestora pentru că aleg să ne calce pragul și să ducă povestea “Felicia Optik” mai departe!

2012

PRIMUL AN

32

BRANDURI COMERCIALIZATE

24

LUNI GARANTIE

1

CLIENTUL PE PRIMUL LOC

Galerie Foto